Icon representing an icon

Ekonomisk plan
Energideklaration (Under utredning/uppdatering nov -19)
Årsredovisning 2018
Årsredovisning 2017

Föreningens namn: BRF Skonaren Västra Hamnen

Byggnadsår: 2012

Typ: Flerbostadshus

Antal lokaler: 3

Antal lägenheter: 37

Antal våningar: 4, 5 respektive 9 vån.

Äger föreningen marken: Ja, friköpt tomt.

Källare: Ja

Adress: Einar Hansens Esplanad 65, 67, 69, 71, 73, Fregattgatan 3 och Skonarens Gränd 1.

Äkta Bostadsrättsförening: Ja

Överlåtseleavgift: 2,5% av prisbasbeloppet 46 500 kr för 2019. Detta utgör en avgift på 1162.50 kr.

Tillåter föreningen delat ägande: Ja, förutsatt att en av ägarna är skriven på adressen.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare: Nej

Försäkringsbolag: Trygg Hansa. Föreningen har bostadsrättstillägg.

Ekonomisk förvaltning: BoNea Förvaltning AB

Teknisk förvaltning: Riksbyggen

Tillsyn: Utförs av styrelsemedlem i samband med överlåtelse.

Renoveringar: Inga utförda eller planerade renoveringar de närmsta åren då fastigheten är relativt nybyggd, vi följer underhållsplanen.

Ekonomi: Inga planerade avgiftsf
öndringar. Föreningen har de senaste åren haft en avgiftsfri månad i december, beslut om detta tas av styrelsen inför varje årsskifte. I årsredovisningarna kan du läsa mer om föreningens ekonomi. Den ekonomiska planen upprättades innan huset byggdes och kan användas som jämförelse med de faktiska resultaten.

TV/bredband: 100 Mbit Bredband via ComHem, debiteras separat. Kabel-TV grundutbud via ComHem ingår i månadsavgiften.

El: Debiteras per lägenhet.

Värme & vatten: Ej avläsning. Fast avgift beräknad på kvm tillkommer.

Tvättmöjlighet: Finns i varje lägenhet, ingen gemensam tvättstuga.

Gårdsplats/innergård: Möblerad innergård med grillmöjlighet.

Gemensamma utrymmen: Lägenhetsförråfinns i källaren. Cykel- och barnvagnsförråd.

Parkering: Föreningen har inga egna garageplatser. Derome förvaltar garaget, http://www.deromeforvaltning.se/.